Jobba med oss!

Är du en talang med business mindset? Kontakta oss

Jobba hos Alfa Finans

En dag hos Alfa Finans

Häng av dig rocken, ta dagens första espresso medans du hänger upp väskan. Din kollega är redan på plats så ni sätter er i loungen och snackar om vad som händer under dagen. Det är mycket på gång, det ska arbetas med att sätta nya verksamhetsmål där alla är delaktiga, kunder ska besökas, kunder kommer på besök och framför allt, ansökningar behandlas löpande.

Med espresson i kroppen kavlar du upp armarna och sätter dig på ditt kontor och blickar ut över torget och sedan kör du igång. Riskanalyser för olika kundscenarion, många möten, ännu fler samtal, lyckade affärer, risk compliance, kaffe med kunder som har vägarna förbi. Lunch med kunder och kollegor för att smida framtidsplaner. Uppföljningar, vässning av processer och rutiner, fler samtal, fler ansökningar.

AW med kollegor, reflektion, gemenskap! Ni är överens om att det är full fart och att det är stimulerande att arbeta på ett företag som står under stor tillväxt.

 Skulle du trivas hos Alfa Finans under en dag? Så här ser en genomsnittsdag hos oss ut, det är inte särskilt enkelt eller långsamt men det är roligt och du får göra mycket och säger till om allt som sker. Vi söker dig med ett affärssinne och som vet vikten av att förstå kunden och vårda relationer. Du kommer få lära dig hela branschen och arbeta med vitt skilda uppgifter.

 

Låter det som något för dig? Ansök till oss på Alfa Finans!

SPONTAN

Spontan ansökan

Har vi inga utannonserade tjänster? Lugn, vi kan behöva dig ändå! Sök här under öppen ansökan så får vi alla dina uppgifter och hör av oss.

 

Ansökningsform

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig på nolltid.

Jag godkänner Alfafinans Integritetspolicy

Ansök nu!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig på nolltid.

Jag godkänner Alfafinans Integritetspolicy

Profit boosters - Fakturaköp

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig på nolltid.

Jag godkänner Alfafinans Integritetspolicy

Alfa Finans

Alfa finans använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem.